Search Engine plasman


Istraživanja su pokazala da osnovni izvor informacija web korisnici čitaju sa prve dve stranice rezultata pretraživanja. Zauzeti mesto na prvim stranicama pretraživača prava je privilegija, iza koga stoji vredan rad vašeg SEO eksperta. 

Koliki broj stranica vi posećujete na pretraživaču? – razmislite i donesite sami zaključak.

SEO Agency 2009 Serbia, Agencija za optimizaciju sajta i Web Marketing Total Dizajn 2009/10

SEO je neophodana snaga kojom se odredjuje uspeh ili neuspeh web sajta.

Najbolji trenutak za primenu SEO optimizacije jeste prilika postavljanja novog sajta ili redizajniranja postojećeg. Na ovaj način možete biti sigurni da će web sajt sa pravilnom upotrebom Search Engine Optimization tehnika biti kompletno prilagodjen mašini za pretraživanje/pretraživaču (npr. Google, Yahoo, MSN i njima slični).


Šta je to PR ili Page Rank?


PR je metoda Gugla, koja ukazuje na popularnost ne komletnog sajta, već vaše web stranice. Da bi vaša stranica dobila bolju ocenu - PR, potrebno je linkovati neku drugu stanicu ka njoj i time joj dodati jačinu.


Upotrebom SEO tehnika, uvodjenjem ključnih reči vezanih za temu proizvoda i usluga koje vaš sajt prezentuje, dajete mogućnost potencijalnoj klijenteli da se bolje informiše i svojom posetom uveća važnost vašeg sajta. Ovakvim pristupom, očekujte nagradu od pretraživača, a to je dobar PR (Page Rank).Šta je to Offpage Optimizaciji,

a šta Onpage Optimizacija?

 

Onpage optimizacija – čini optimizaciju unutrašnje strukture vaših web stranica, i ona predstavlja preduslov za gradjenje  offpage optimizaciju – koja podrazumeva promociju web stranice upotrebnom metodom popularnih linkova.


Sve o SEO optimizaciji – možete pročitati na našem sajtu,

a za optimizaciju vašeg sajta tu je  SEO EKSPERT.
 

 
Make a Free Website with Yola.